Niemand vindt het leuk om een ​​online dating-bio in te vullen, maar aangezien COVID ons online bij elkaar heeft gebracht, wordt het tijd dat we allemaal eerlijk zijn en veranderen, ons echte zelf online laten zien en plezier maken.

 

Sinds het coronavirus de wereld tot in de kern heeft geschud, is alles veranderd. Werk is online, nog meer winkelen en daten … nou, dingen zijn veranderd, maar misschien is het beter. Aangezien het leven van iedereen, of het nu slecht of erger is, nog meer online gaat, lijkt het erop dat mensen klaar zijn om echt te worden als het gaat om online datingprofielen.

 

Je gelooft het nu misschien, maar online dating bestaat al sinds het midden van de jaren negentig en iedereen die sindsdien zijn teen in het water heeft gedoken, weet hoe moeilijk het is om een ​​gloeiende bio te bedenken. Van de ouderwetse online datingsites tot die waar je naar rechts en links veegt, we zijn er vrij zeker van dat iedereen naar zijn eigen bio kijkt en denkt: ‘Dit zegt niet echt wie ik ben’. adultmatch reviews is positief.

 

Pandemic dating realiteit

Dan is natuurlijk niemand wie ze zeggen dat ze online zijn, of tenminste verwacht men dat ze dat niet zijn. Wat als dat anders zou kunnen zijn? Uit onderzoek dat is uitgevoerd op IrishCentral namens MyIrishDate.com, een nieuwe Ierse online dating-app, hebben we iets spannends ontdekt. Omdat we allemaal op lockdown zijn geweest en eigenlijk in time-out! Het lijkt erop dat een beetje tijd op de ondeugende stap ons goed heeft gedaan. Volgens ons onderzoek naar online dating is 75,24% van onze respondenten opener en eerlijker tegen mensen tijdens de pandemie. En terecht!

 

https://www.youtube.com/embed/4LJ8flyOmHI

 

Zonder tijd voor dilly-dallying tijdens een wereldwijde pandemie, is het tijd om echt te worden! Er is geen ruimte voor onzin en het gebruikelijke online dating-kaf is tijd om te weten te komen wat mensen drijft.

 

Het vinden van je Ierse stam

Het is onmiskenbaar waar dat de Ieren iets wonderlijks en vreemds hebben. We overtreffen internationaal ons gewicht, van wereldberoemde auteurs en dichters tot die Iers-Amerikaanse jongen, JFK, die het Witte Huis heeft gehaald. We kunnen ons onderscheiden. We hebben ook een manier om bij elkaar te blijven. Laat ons ook online gezien worden en dat is waar een app als MyIrishDate van start gaat.

 

Kun je een andere datingwebsite bedenken die je kent en die geïnteresseerd is in belangrijke leuke dingen zoals ‘kun je jongleren? en wat zou je doen als je “10.000 dollar aangeboden kreeg om een ​​harige vuistgrote spin te eten?” Klinkt als gesprekken die je hebt gehad met je Ierse vrienden? Wij denken van wel! second love inloggen voor makkelijk daten.

 

En dan zijn er gespreksstarters zoals ‘Welke Netflix-show die je onlangs hebt gezien en waar je van houdt?’ en vertellen wat uw “katerbehandeling” is?

 

MyIrishDate.com is een geweldig voorbeeld van een online datingsite die je laat weten waar je aan begint. Bijvoorbeeld beperkende vragen als “Je date verschijnt in GAA-jersey?” … wat doe je ?! Of zelfs “Raad eens wat deze Ierse zin betekent; Ar nos na gaothe” Weet je wat dat betekent? Daar houden we van.

 

Als je een speciaal iemand gaat ontmoeten, moet je weten dat je klikt! Excuseer de online woordspeling, maar het is absoluut waar.

 

MyIrishDate.com gaat bijna live en de registratie is nu geopend. De site gaat ook over veel meer dan daten, het is een forum om contact te maken met je Ierse stam, vrienden te vinden en connecties te maken.

 

Hoewel de barscene op dit moment misschien een beetje onvoorspelbaar is, wat met sporadische lockdowns en, laten we eerlijk zijn, gezichtsmaskers een geweldig ding om uit onze nieuwe verre realiteit te komen, is dat volgens onze studies 78,2% van onze respondenten spel zou zijn- op om een ​​videogesprek te voeren met die speciale Ierse persoon.

 

Zeker is dat 2020 ons tot nu toe allemaal op de datingscène de kans heeft gegeven om de balans op te maken. Aangezien de wereld van dating de komende maanden lijkt te zijn veranderd, is het in ieder geval de moeite waard om je volgende stap te overwegen.

 

De resultaten van het onderzoek van MyIrishDate.com gaven ons een glimp van optimisme voor de datingwereld, aangezien 67,9% aangaf erover te hebben nagedacht “om meer een partner te vinden sinds de pandemie.”

 

Dus aangezien de wereld van 2020 misschien onzeker aanvoelt, is het zeker dat er Ierse mensen zijn die klaar staan ​​om zich te verbinden, om die grotere stam te smeden, of het nu als vrienden of iets anders is.