‘Er zijn nog steeds zaken. Als ik online kan doorgaan, maak ik me geen zorgen om de winkel opnieuw te openen. ” vibrator kopen.

Met een online aanwezigheid die plotseling cruciaal is, biedt een Ierse onderneming retailers voor de duur van de Covid-19-crisis een gratis online platform aan.

Patrick Horgan, de oprichter van NRG Store, zegt dat zijn bedrijf zich in eerste instantie richtte op het leveren van een locatie- en bezorgservice voor de detailhandel.

Online shoppen bij 10beste.com

“Het idee achter NRG Store was om consumenten een ruime keuze aan goederen en diensten te bieden waarmee ze van begin tot eind een woningbouw volledig konden voltooien”, zegt hij. 10beste belangrijk.

Maar voor die bedrijven die dat kunnen, biedt de online wereld iets van een beveiliging te midden van de coronaviruscrisis.

In de afgelopen dagen zijn kleine bedrijven naar Twitter, Instragam en andere sociale-mediasites gegaan om klanten eraan te herinneren dat online winkels nog steeds open zijn, zelfs als de gebouwen gesloten zijn.

Cafés en restaurants zijn bijzonder snel weggedraaid van tafelservice naar afhaalmaaltijden. Cafés – als ze niet open blijven – hebben zich gericht op de verkoop en levering van koffiebonen aan klanten, terwijl veel restaurants ook de leveringen hebben opgevoerd.

Niall Wynn, die het Proper Order-café in Smithfield in Dublin runt, vertelde TheJournal.ie dat hij geschokt was door de golf van bestellingen voor koffie.

‘We hebben maandagmiddag besloten om onze deuren te sluiten. Het was het risico voor het team niet waard ”, zegt hij. Wynn, die geen personeel heeft ontslagen, zei dat hij snel had bedacht wat hij vervolgens moest doen.