Home » Blog » 5 apps die het studentenleven makkelijker maken

 
 

5 apps die het studentenleven makkelijker maken

 

Van anderen zul je soms misschien nog wel eens horen hoe heerlijk jouw leventje als student wel niet is. Nu zijn er inderdaad genoeg mooie kanten aan het studentenleven, maar laten we niet doen alsof het een luizenleventje is. Er moet gestudeerd worden, daarnaast nog vaak hard gewerkt in een bijbaan en tot slot wordt de agenda ook nog gevuld met sociale activiteiten. Een druk leven dus, waarbij de volgende apps je perfect wat hulp kunnen bieden:

1. Any.do

Hangt de muur boven jouw bureau ook vol met post-its? Plannen kan anno 2015 veel effectiever, bijvoorbeeld met de handige app van Any.do. Niet alleen kun je handige to-do-lijstjes maken, maar bijvoorbeeld ook een gemiste oproep omzetten in een terugbelafspraak. De app is beschikbaar voor iOS en Android.
anydo

2. Lumosity Mobile

Uit een onderzoek is naar voren gekomen mensen met een iPhone slimmer zijn, maar je weet waarschijnlijk zelf als geen ander dat studeren gewoon hard werken is. Wel kun je je brein daarbij een extra zetje in de goede richting geven, bijvoorbeeld met een brain-training app als Lumosity Mobile.

3. Tinder

Daten kost tijd en een geschikte date vinden misschien zelfs nog wel meer. Tinder is dan ook een perfecte app om je liefdesleven wat efficiƫnter in te delen. Geen urenlang gesprek in de kroeg om te kijken of iemand wel geschikt is, maar gewoon vanaf de luie bank alvast de voorselectie doen.

4. IOU

Aan wie heb je gisternacht ook al weer dat tientje geleend of moet je zelf misschien nog een schuld aflossen voor je weer een rondje kan geven? Met de app IOU (I Owe You) hou je het allemaal makkelijk bij!

5. Scoupy

Het studentenleven is al duur genoeg, dus je wilt natuurlijk niet meer betalen dan noodzakelijk. Met Scoupy vind je gemakkelijk alle kortingen in de buurt, van voordeelbonnen voor restaurants tot aanbiedingen voor een nieuwe tv.

Tags: , , , , ,

Reacties zijn gesloten

Sorry, maar je kunt geen reacties achter laten voor dit bericht.